dilluns, 2 de maig del 2011

Carnada a la granja de la Teresa R.

Ja tornem a ser aquí!!

I actualitzem el nostre blog amb un gran dinar que vam fer als terrenys de la granja de la Teresa R., monitora de nit a Ca n'Aleix, just abans de començar les vacances de Setmana Santa.

Aquesta n'és l'experiència: després de comprar tot el fato necessari pel gran dinar, els germans C. es dirigeixen cap a al granja per tal d'acondicionar el terreny, sota les ordres de la Teresa tallen les herbes, paren les taules, etc... la resta del grup surt de ca n'Aleix caminant xino-xano cap a la granja, tot fent obrir la gana sota un bon sol primaveral. Una vegada a la granja anem a visitar un centre d'hípica que hi ha just al costat, on molt amablement ens van ensenyar les instal·lacions, els cavalls, els rucs, els ponis i fins i tot una somera! Llàstima no haver arribat un pèl abans perquè haguèssim gaudit d'un passeig a llom d'algun dels animals...ho tenim pendent per una altre visita!! Després d'acariciar i donar de menjar tímidament als cavalls tornem cap a la granja ja pensant en la carn a la brasa i altres menjars...
Ja amb les brases preparades començem el dinar amb unes amanides i una mica de pica-pica amb olives patates i beures diversos, i tot seguit el plat fort! Botifarres, costelles de xai i pollastre, tot fet a poc a poc a l'escalfor de les brases. Per llepar-s'hi els dits va quedar tot!! 
Una vegada dinats vam fer petar la xerrada, tot païnt i gaudint de la fresca; i d'altres van aprofitar per veure les instal·lacions de la granja...també vam tenir l'oportunitat (després d'insistir una mica...) de sentir la música de la mandolina a càrrec de l'Oriol, i els més atrevits van intentar treure'n algún so...
Ja entrada la tarda i ben satisfets per l'experiència vam netejar i recollir els trastos, i poquet a poquet, tal com hem vingut, vam tornar cap a ca n'Aleix.

I aprofitem des d'aquí per donar les gràcies a la Teresa R. i al seu home de part de tot ca n'Aleix,  esperem poder repetir ben aviat!!!



Ben instal·lats


Els Antonios


Cap al centre d'hípica


Per la dreçera


Els ponis


El trio de ruquets


Al centre d'hípica


Gaudint del dinar






No calen paraules...


Patint calor a les brases




L'anfitriona


Païnt



En Xavi C., encuriosit amb la mandolina



Cristina M, Miriam M., Neus J., Paula V. i  Àlex G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada