diumenge, 18 de maig del 2014

Festa Major Tàrrega 2014!!

Ja ha acabat la festa Major de Tàrrega d'aquest any i des de ca n'Aleix no hem parat de voltar pels carrers i places de la vila, de veure els diferents espectacles i sobretot de participar-hi activament!

Vet aquí un petit resum del que hem fet i vist:

- Dijous 8 de maig amb l'inici de la Festa Major en Javi i en Ventura es van engalanar amb vestits d'època per representar els macers del pregoner a cavall. Van ser els encarregats d'obrir pas davant de la cercavila que va recórrer els carrers de Tàrrega.



Obrint pas pel carrer Agoders


Ben engalanats per la Festa Major!


- Dissabte 10 de maig, uns quants aleixos i d'altres de l'associació vam gaudir  dels sopar popular que es va celebrar a la plaça Sant Antoni i tot seguit de la festa de la nit del Tararot; diversos espectacles de folklore targarí a càrrec de varies entitats local i veïnes . Per acabar bé la nit una mica de música i ball al concert que van oferir a la plaça de les Nacions sense Estat.

- L'endemà diumenge 11 de maig vam fer cap  a la trobada de gegants i capgrossos i sorpresa!!! Tres dels capgrossos tragarins els portaven membres del grup Airecel de l'Associació Alba!!!



A veure si endevineu qui són els capgrossos!!

- Dimarts 13 de maig a la tarda, vam poder assistir una estoneta a la processó de les Santes Espines amb final a la plaça Major, on tres de nosaltres vam llençar pètals de rosa des de la balconada de l'església de Santa Maria de l'Alba. Després de sopar a ca n'Aleix vam tornar a la plaça per veure ballar els gegants.



Gran ambient a la plaça Major.

- Dimecres 14 de maig, Santa Alba, dia festiu a Tàrrega vam celebrar un dinar de festa major a ca n'Aleix, pica-pica inclòs, que ens va fer agafar forces per la recta final de les festes...




... un concert d'havaneres amb el grup lleidatà Boira!! Un bon punt i final!! 


Escoltant les havaneres a la plaça de les Nacions


Com cada any hem gaudit de la Festa Major de Tàrrega i esperem amb moltes ganes la de l'any que ve!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada