dijous, 25 de juny del 2015

Estiu, revetlla i Sant Joan...

Doncs sembla que ja tenim l'estiu instal·lat per aquí i amb unes temperatures que a les hores centrals del dia ens faran suar de valent... ja sabeu! Crema solar, gorra i força aigua!

El cap de setmana passat vam entrar oficialment a l'estació de l'estiu: calor, bon temps, piscines i festes majors! I una de les millors maneres de gaudir aquestes calorades és menjant un bon grapat de fruita de temporada ben fresca. I així ho vam fer aquest diumenge, preparant unes broquetes de fruita per als postres de sopar. Síndria, meló i kiwi van guarnir amb els seus colors el menjador de ca n'Aleix i van refrescar i endolcir l'últim àpat del dia.

Mireu quina bona pinta que fan!!



Preparant els ingredients!


El resultat

 
Varietat!!!


La creació


I dimarts a la nit la revetlla de Sant Joan!! La nit més curta de l'any acompanyada de petards i bengales (amb l'afegit d'una bona tronada i pluges que van fer perillar les fogueres i la festa) i d'un bon tros de coca amb fruita i crema!!






L'endemà dimecres, vam poder felicitar als Joans, Joanes, Jans i Janes coneguts i alguns de nosaltres, vist el bon temps, ens vam animar per anar a les piscines de Tàrrega i així encetar la temporada estival a les piscines descobertes! No tots ens vam banyar i és que l'aigua encara és un pèl fresca! 

Bon estiu a tothom !! Esperem  poder fer un munt d'activitats i explicar-vos-les aquí al blog!!!!
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada