dijous, 17 de març del 2016

Cap de setmana de visites i retrobaments!


Cap de setmana passat, 12 i 13 de març, ens hem retrobat amb dos companys que fa uns pocs anys van estar aquí a ca n'Aleix amb nosaltres.

Dissabte vam agafar la furgoneta fins a Verdú, on vam poder visitar a la Teresina a la seva habitació de la residència. Després d'un munt de petons i abraçades la posem al dia dels companys i amistats que no s'han pogut desplaçar i ens dona moltíssims records per tots ells. Aprofitant el viatge, caminem una miqueta pel poble i a la plaça reposem tot fent un beuret.

I diumenge cap a Girona!!! Després d'una mica més de dues hores a través de l'eix Transversal ens plantem a la capital del Gironès amb la intenció de retrobar-nos amb el company Xavi C. La majoria de nosaltres no el veiem d'ençà que va marxar ara fa uns tres anys i mig!

Mitja hora barallant-nos amb el GPS, preguntant als veïns i per fi trobem l'adreça i al Xavier!!




feliç retrobament!





Voltem per les afores de Girona, tranquil·lament, passejant i xerrant tots plegats, molt feliços i gaudint de cada moment.

Sense pressa, ningú ens empaita, decidim anar a buscar un bon lloc per anar a dinar i omplir una mica les nostres panxes buides...

Dinem molt i molt bé, sense gairebé parar de xerrar i riure. Ens passa el temps volant i els targarins hem de tornar cap a l'Urgell, no sense acomiadar-nos amb la intenció de no deixar passar tant temps per tornar a quedar!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada