dijous, 22 de desembre del 2016

Sopar de famílies i amic invisible


Ja entrem de ple a les festes nadalenques i a ca n'aleix ja portem uns dies realitzant celebracions. Com el passat dijous dia 15 que vam fer el sopar de nadal amb famílies. Aquest any hem repetit d'escenari i un nombrós grup d'aleixos, treballadors i familiars vam fer cap a la Granja de Tàrrega on vam poder gaudir d'un esplèndid sopar. Vam aprofitar l'ocasió per presentar a les famílies el nou equip coordinador d'habitatges i acabat el sopar ens vàrem engrescar tots a ballar de la mà del DJ Mistery que va crear un ambient ben distès i festiu.

I ara un seguit de fotos amb alguns dels moments!
















































Cap allà a dos quarts de dotze els més animats van acabar el ball posant així punt i final a una jornada festiva amb les famílies. Esperem l'any vinent poder repetir novament aquesta trobada !!!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I ahir dimecres, última nit per molts dels aleixos, vam guarnir el menjador per a celebrar l'amic invisible. Al voltant de les taules vam fer un pica-pica sopar amenitzat amb música i aprofitant el moment vam fer-li una mica de comiat a la nostra companya  Teresa R. per la seva inminent jubilació!! 

















Des d'aquí us volem desitjar unes bones festes i una feliç entrada d'any!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada