dimecres, 6 d’abril del 2011

"Experiència a l'Olivera", per Pilar Ll.

Ja fa uns mesos que realitzem conjuntament amb la cooperativa de l'Olivera un intercanvi durant els caps de setmana. És a dir, algú d'allà (sol o en parelles) ve a passar aquí a ca n'Aleix el cap de setmana i algú de nosaltres se'n va cap a la tranquil·litat de Vallbona de les Monges... L'experiència està resultant del tot positiva i molt satisfactòria per tots els qui ho han provat.

Aquest escrit és la experiència d'un de nosaltres:

"El cap de setmana del 25 fins al 27 de març vam anar a l'Olivera, que és una residència com ca n'Aleix però més petita, la Neus J. i la Pilar Ll. El dia 25 per la tarda ens hi va portar l'Aicha. Dissabte 26 al matí l'hi vaig fer una entrevista a la Neus, vam jugar al parxís, vam mirar la televisió i vam sortir a donar un tomb pel poblet de Vallbona de les Monges.

Diumenge 27 al matí vam anar al poble de Passanant, a la comarca veïna de la Conca de Barberà, on hi havia un mercat d'intercanvi de coses. Vam dinar allà i per la tarda vam anar al pis de la monitora on qui va voler va pendre un cafè. Cap allà a quarts de cinc, l'Òscar, un altre monitor ens va portar de retorn cap a ca n'Aleix i va recollir al Pere, un noi de l'Olivera que ha passat aquests dies a casa nostra.

Ens ho hem passar molt molt bé i tenim moltes ganes de tornar-hi!!"

Pilar Ll. i Àlex G. 

2 comentaris: