dijous, 6 de novembre del 2014

Anem a dinar a la muntanya!!



 Dissabte passat dia de Tots Sants, aprofitant la bonança meteorològica que teníem per les dates un grupet de la llar Aleix va decidir anar a passar el dia a la muntanya.

El lloc triat va ser la comarca de Solsona, exactament al municipi de la Coma. Més amunt de Sant Llorenç de Morunys i molt aprop d'on hi ha les fonts del Cardener. Dir que l'entorn ens va agradar molt, rodejats de muntanyes i d'una verdor que no estem acostumats a l'Urgell!!

Una vegada allà vam aprofitar per donar un tomb per Sant Llorenç de Morunys i també per comprar la carn al comerç local. I sense perdre temps varem anar  les fonts del Cardener on hi ha un lloc habilitat per fer-hi barbacoes, on vam començar a fer brasa que la gana ja apretava!


Preparant la brasa per la carn


A part de la llonganissa, les hamburgueses i la botifarra negra (boníssimes!!!) vam preparar unes amanides per acompanyar i una mica de pica pica. Tot molt bo!!





Gaudint del tall del Solsonès!

El grup acabant de dinar



Ja cap a la tarda i amb la panxa ja plena va començar a refrescar, i és que es nota que estem al prepirineu! Recollim els trastos i cap Tàrrega!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada