divendres, 21 de novembre del 2014

Projecte d'art a la llar


Ja fa unes quantes setmanes que a la nostra llar, durant algunes tardes, ens acompanya la Judith, una noia que estudia a l'Escola d'Arts i Oficis de Tàrrega. Ha decidit fer les seves pràctiques amb nosaltres i dilluns passat va començar amb el seu projecte.


La Judith ens explica el projecte


Així és com ens ho explica ella:

"el passat dilluns 17 de novembre a ca n'Aleix vam realitzar un petit taller de pintura per complementar la part pràctica del meu treball de recerca (l'art envers les persones amb discapacitat), per destacar les seves CAPACITATS. Els quadres pintats aquest dia anaven encarats a temes d'alegria. La meva proposta era posar totes les gammes de colors (pintura acrílica), per tal de que ells escollissin els colors que veuen amb ulls d'alegria. Com podem observar els colors escollits van ser: rosa, vermell, taronja, groc i verd. Finalment vam posar un nom a cada quadre: 'xurros amb xocolata' pel primer (en aquest hi visualitzem una tassa i com ells em comentaven, xurros) i 'margarides somrients' pel segon (amb una margarida de color rosa com a motiu principal, rodejada de llavis somrients)".


A pintar!


La nostra creació!

Aplicant colors d'alegria!

Vam passar una tarda molt entretinguda on vam poder expressar-nos d'una manera ben diferent. Dilluns que ve, tornarem a repetir aquesta experiència artística amb la Judith. Ja us ensenyarem quins creacions han sorgit de la nostra imaginació!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada