dijous, 18 de desembre del 2014

GRAN SOPAR DE NADAL DE LA LLAR ALEIX

El passat dijous dia 4 de desembre vam "tancar" la llar i vam celebrar un sopar de Nadal que ha resultat molt especial per tots plegats. Les novetats amb altres anys i sopars es que vam convidar a familiars i amics de les persones que viuen a la llar i enlloc de celebrar-ho a la mateixa residència vam optar per canviar una mica d'escenari i anar al Restaurant la Granja de Tàrrega.

Tots plegats, persones residents, familiars, amics i treballadors, ens vam reunir una vuitantena de comensals amb l'afegit sorpresa de dos components del grup de rumbes Naraïna que al acabar el sopar van amenitzar la festa amb les seves cançons!!! De part de tot ca n'Aleix agrair-los-hi l'esforç i la dedicació que hi van posar!! Moltes gràcies!!!

Tot un èxit de preparació i participació, doncs la idea que tothom va expressar en algun moment és que "actes i sopars d'aquesta mena s'han de realitzar més sovint"... Només cal veure les cares de felicitat i els somriures delatadors de les fotografies!!

Us deixem ara amb un bon grapat de fotos i desitjar-vos un bon Nadal de part de la llar Aleix!! L'any que ve repetirem!!!














































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada